NY BLOG - NY START

NY BLOG – NY START

Vi prøver sgu igen. Rettere sagt.. Jeg prøver igen. Ny blog, ny start og så må tiden vise, hvordan det kommer til at gå. For hold da op, jeg har været i tvivl, om jeg skulle springe ud i det igen.

Nogle af jer kender mig måske allerede – Velkommen til jer! – men til jer, der ikke kender mig, bør jeg nok introducere mig selv, så I ved, hvem der sidder og skriver løs på den anden side af skærmen.

Mit navn er Michell Meldgaard. Lige nu er jeg 27 år, men på søndag fylder jeg 28 (duh!), selvom jeg ofte føler mig som en på 80. Jeg single og bor i en lille lejlighed nær Aalborg sammen med min kanin, Whiskey. Til dagligt laver jeg absolut ingenting – udover at få styr på mit liv – da jeg den 31. januar 2020 blev dimittend med en professionsbachelor i Innovation og Entreprenørskab. Derudover, er jeg også uddannet Grafisk Designteknolog, men har også været gennem uddannelser såsom fotografi og ‘art and technology’.

Som I nok har kunne regne ud, så er jeg ikke ny i blogger-verden. Jeg startede mit blogger-eventyr tilbage i 2011/2012, hvor jeg gik under navnet “Fifteen Minutes of Fame”. Dengang var blogging nyt og spændende, men som tiden gik, kom nye sociale medier på banen og blogger-eventyret fadede ud. Siden da har jeg haft startet op igen under navne som “Sorte Streger” og “Sort Nylon”, men med personlige udfordringer og et krævende studie føltes tidspunktet stadig ikke korrekt. Så jeg lukkede ned.. Endnu engang..

Nu sidder jeg så her i 2020 og har besluttet mig for, at eventyret ikke er slut. Ikke endnu. Jeg føler mig klar! For jeg savner eventyret og jeg brænder for at formidle mig gennem digitale platforme. En interesse, der lægger tilbage til dengang Arto startede, derefter NationX, MySpace, Tumblr, Facebook, Instagram ect. (Man er vel 90’er barn).

Bloggen kommer til at handle om mig. Så hvorfor skulle I finde det interessant? – Fordi I forhåbentlig kan spejle jer selv i mine tanker, interesser eller blot synes det er hyggeligt at følge med. Jeg er passioneret for mode, boligindretning og musik – og så har jeg netop fået en ny hobby; strikning. Derudover, har jeg en hjerne, der er fyldt med tanker.. Mange tanker.. Og jeg er ikke bange for at tale højt om dem. Derfor kommer bloggen også til at fungere som en form for offentlig dagbog, hvor jeg inviterer jer ind i min hjerne.

Jeg håber derfor, at I vil tage godt imod min nye start og så vil jeg byde jer velkommen ind i mit nye eventyr; “Velkommen til min blog: Michell anno 2020”.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NY BLOG - NY START