ASOS FAVORITTER

NYE KICKS

Elsker, når man shopper online og modtager sin pakke efter kun to dage. Præcis som i dag, hvor jeg modtog min pakke fra Zalando, hvor pakken indeholdt et par helt nye kicks!

Har længe haft en kæmpe passion for sko – Ligesom så mange andre kvinder.. Og sikkert også mænd. Et citat, der altid har hængt ved, lyder; “Clothes never look any good. Food just makes me fatter. Shoes always fit”. Et citat, der kommer fra filmen “In Her Shoes”, som begrunder min passion så perfekt.

Nogle år tilbage bestod min passion nok mest af stilletter, men de sidste par år har interessen bevæget sig over på sneakers. Måske fordi stilletter oftest ender som en pyntegenstand på hylden, hvor sneakers bare er lidt mere praktiske til hverdagsbrug – og derfor også et køb, der er nemmere at retfærdiggøre.

I dag har jeg derfor tilføjet et par Adidas Originals “EQT Gazelle” i farverne ‘core black/metal/mint’ til samlingen og glæder mig som en gal til at style dem. Modellen har dad-shoe vibes, som jeg er en sucker for, og reflektionerne giver et moderne udtryk, der får mig til at tænke på astronauter og aliens.

Jeg er fan!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ASOS FAVORITTER