NYE KICKS

‘TO DO’-LISTE OVER STRIKKEOPSKRIFTER

Der er SÅ mange fine strikkeopskrifter derude, som jeg brænder for at komme igang med – og jo mere, jeg får strikket, jo mere får jeg lyst til at udfordre mig selv.

Her er nogle af de opskrifter, som helt sikkert er at finde på min ‘to do’-liste. De er i forskellige sværhedsgrad, men bæger alle præg at det tidsløse udtryk med et lille twist, som jeg er vildt forelsket i.

1. MY FAVORITE KNITWEAR ‘SWEATER NO. 5| 2. PETITE KNIT ‘SATURDAY NIGHT SWEATER’ | 3. SPEKTAKELSTRIK ‘DRAMA VEST | 4. KNIT COLLECTIVE CPH ‘MATISSE SWEATER | 5. MY FAVORITE KNITWEAR ‘COLLAR NO. 1 | 6. MY FAVORITE KNITWEAR ‘SWEATER NO. 2 | 7. MY FAVORITE KNITWEAR ‘SWEATER NO. 9| 8. MY FAVORITE KNITWEAR ‘CAMISOLE NO. 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NYE KICKS