'TO DO'-LISTE OVER STRIKKEOPSKRIFTER

GO-TO OUTFITTET

De fleste af os har ét bestemt sæt, som vi altid lige kan smide på, hvis vi hurtigt skal ud af døren, men ikke vil ligne en, der går gennem et mental breakdown.

Lige for tiden består mit sæt af en basic t-shirt og min nye (ekstrem bløde) nederdel, som jeg var så heldig at finde på udsalg i H&M til 90 kr. Det er tilpas behageligt, men samtidig meget klassisk med en blazer over. Det er sættet, hvor jeg kan føle mig pæn og anstændig, selvom jeg ikke orker at male ansigtet med makeup og prikken over i’et er selvfølgelig huen, når jeg samtidig ikke orker at rede manken.

BLAZER: ZIZZI | T SHIRT: PUBLIC DESIRE (ASOS) | NEDERDEL: H&M L.O.G. | STRØMPEBUKSER: H&M | TASKE: ALEXANDER WANG | SNEAKERS: ADIDAS YEEZY 500 | HUE: H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

'TO DO'-LISTE OVER STRIKKEOPSKRIFTER