GO-TO OUTFITTET

CORONA-SNAK

Måske er I ved at være trætte af at høre om det, men vi kan ikke komme udenom snakken. Covid-19 er her og jeg har noget på hjertet. Ja, det er angstprovokerende, men også utroligt vigtigt, da der stadig er nogle, der ikke taget det seriøst.

Personligt ændrer lockdown ikke meget ved min hverdag: Jeg er introvert, ikke stor fan af krammere, elsker at bruge hele dagen på at strikke og er på dagpenge. Min lille hobby-virksomhed skal nok overleve, da min forretningsplan er bygget til at kunne overleve situationer som dette.

Jeg tager dog mine forholdsregler seriøst. Jeg er nemlig usikker på, hvor meget smitten vil påvirke mig, selvom jeg har et hjerte, der er blevet opereret to gange for WPW-syndrome. Derudover, har jeg nær familie, som befinder sig i risikogruppen og jeg vil nødig være skyld i, at de bliver smittet. Derfor har jeg bl.a. aflyst alle mine aftaler i den nærmeste fremtid. Og det håber jeg også, at I vil gøre. Bliv inde. Gå i selvisolation. Tag hensyn! Tag det seriøst!

I kan sagtens være smittet uden at have symptomer. Hvis I er smittet, kan I smitte andre.

Grunden til mit opråb lægger dog i, at jeg oplever en tendens. Unge, der stadig holder fester. Lockdown er IKKE en undskyldning for at holde privatfest – specielt ikke på en hverdag.

Som Dronningen sagde i gårdagens tale; “Man ser stadig grupper i alle aldre, som opholder sig for tæt sammen. Nogle holder endda stadig fester og runde fødselsdage. Det synes jeg ikke, man kan være bekendt. Det er tankeløst, og det er først og fremmest hensynsløst”.

Ja, det er hensynsløst! Og I kan overhovedet ikke være det bekendt!

Heldigvis er jeg ikke i tvungen karantæne, men jeg ønsker at være så isoleret, som jeg nu kan være. Det betyder også, at jeg gerne vil kunne være i min lejlighed uden at stresse over en flok fulde mennesker, der råber og en techno-bass, der ryster lejligheden til klokken lort om morgenen… På en hverdag. Det er ikke okay!

Til tirsdagens pressemøde blev der præsenteret et nyt tiltag: “Det vil ikke være tilladt at samles mere end 10 personer ved offentlige arrangementer – hverken udenfor eller indenfor. Regeringen opfordrer til, at man også efterlever forbuddet ved private arrangementer.” 

Jeg har såmænd den vildeste respekt for Mette Frederiksen og hvordan hun har håndteret situationen, men jeg må desværre indrømme, at jeg havde håbet på, at regeringen ville have indført total udgangsforbud. Der er stadig mange danskere, der forsøger at fordreje disse tiltag. Så kære Mette, skal vi ikke lige tage endnu et pressemøde, hvor vi giver en god omgang skideballe og stuearrest? Det vil gøre hele situationen lettere at komme igennem for os, der faktisk allerede overholder forholdsreglerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

GO-TO OUTFITTET